turn on 2925962 640Hoogeveen –  Voor het onderzoek naar slachtoffers die zijn gemaakt door diverse stichtingen in Hoogeveen en omstreken, wordt er gezocht naar meer informatie. Deze informatie kan belangrijk zijn voor een onderzoek die het OM ( Openbaar Ministerie) nodig is om een zaak te starten naar de oprichtster van diverse stichtingen in Hoogeveen. 

Alle tips, informatie en persoonsgegevens worden anoniem behandeld en niet gepubliceerd op welke pagina dan ook. Ook kunt u melding anoniem doen, alle tips, verhalen en bewijzen  zullen dan  mee gaan met de dossiervorming en worden aangeboden aan de politie, tevens zijn we op zoek naar bewijzen waar eventuele schulden zijn gemaakt.

Voor mensen die slachtoffer zijn geworden op financieel, persoonlijk zoals emotionele schade of andere manier van letsel of schade met de volgende stichtingen of instellingen worden gevraagd meer informatie te delen. Alle stichtingen hebben onder dezelfde persoon gewerkt of zijn nog werkzaam.

Stichtingen 

Christenen gemeente Het Geloof Hoogeveen
The Treasure Hoogeveen
Culturele maatschappelijke hulpverlening
Het Muzieknootje
Stichting make a difference
Menze Rietma Construction
Worshipper met Wesley
Bilal Het Geloofscentrum
Stichting Geloof, Hoop en Liefde (GHL)

Heeft u met een van de bovenstaande instellingen een geschil of een nare ervaring? Dan kunt u dit delen met de redactie van Regionieuws Hoogeveen. Alle meldingen worden samen gebundeld en overhandigd aan de politie. Ook kunt u, indien u dit liever heeft zelf aangifte doen bij de politie. De wachttijd voor aangifte bij de politie is op dit moment erg lang. U kunt een anonieme mail of met persoonlijke gegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It