KV ElkoWoensdag 14 september 2022, iets na 9 uur klonk het startsignaal van het schoolkorfbaltoernooi, dat werd gehouden bij K.V. Elko te Elim. Ruim 500 kinderen van 7 basisscholen streden in 3 leeftijd pouls om een mooie wisselbeker. Maar bovenaan stond toch wel het sport en spel plezier voor alle kinderen. Ook was er voor de kinderen een stuk fruit en drinken in de pauze en na afloop een broodje frikandel of knakworst.

Om 13 uur konden alle kinderen naar huis met een certificaat van deelname en de mogelijkheid om 3 gratis proeflessen te nemen bij HHV of bij K.V. Elko. De drie winnaars waren in elke poule een team van het Mozaïek uit Hollandscheveld, Gefeliciteerd!

Deze dag was niet mogelijk geweest als we niet zoveel vrijwilligers hadden gehad die allemaal hun bijdrage hebben verleend. Dus aan een ieder die heeft meegeholpen om deze dag te organiseren..... super bedankt voor jullie hulp!!! Zonder jullie was het niet mogelijk geweest dit te organiseren... Ook de sponsors zijn we enorm dankbaar voor hun bijdrage. Hartelijke groeten, De organisatie van het Schoolkorfbaltoernooi

Pin It