NixVoor de donderdagmiddag willen we alle 55-plussers van Elim weer uitnodigen voor een gezellige middag met lunch. Duo Tiz’nix, bestaat alweer twaalf en half jaar. Het is dus het heren duo (Herman Hutten en Henk de Lange) wel toevertrouwd om ook in Elim een nostalgisch programma neer te zetten met Vassies van Vrogger Met hun aanstekelijke repertoire, vol humoristische meezingers en liedjes in dialect, krijgen ze altijd de handen op elkaar.

Zij maken er, door hun enthousiasme, altijd een feest van. Was u al eens bij een optreden van Duo Tiz’nix dan weet u dat de hele zaal meezingt, meedeint en meeklapt op de herkenbare melodieën. Voor deze middag moet u zich wel opgeven, door middel van de bon achter in het feestweekboekje in te leveren. Deze bon kunt u inleveren bij J. Benjamins Carstensdijk 55C, Elim. Wanneer: Donderdag 8 September Tijd: 12:00 uur (zaal open om 11:30 uur) Plaats: Open Deur Entree: € 5,- PP Donateurs: Gratis.

16.00 Kinderbingo Plaats: Feesttent aan de Carstenswijk Deelname: Gratis 21.00 Piraten avond DJ’s Marcel en Erwin Plaats: Feesttent aan de Carstenswijk Entree: Gratis 21.00 Trekking gratis verloting van de Kermis

Pin It