Naamloos 1ELIM – Roy Winter besloot met een klein beetje hulp een “Kinderplezier dag” te organiseren op zondag 9 augustus van 10 tot 16 uur aan de Prieswijk bij de kleine speeltuin.

Natuurlijk is er goed nagedacht over de Coronaregels, zodat alles veilig verloopt. Het belooft een zeer bijzondere dag te worden met o.a. een klein springkussen, een wat groter springkussen, een stormbaan van 14 meter en veel kleine spelletjes. Bij mooi weer zal er ook een watersproeier aanwezig zijn. Natuurlijk ontbreken de ranja en ijsjes niet. De omwonenden vinden het een geweldig idee en zijn trots op de initiatiefnemer Roy Winter die wordt bijgestaan door tien vrijwilligers. Alle kinderen van de Elimse scholen zijn welkom en de toegang is gratis.

Wel is alles op eigen risico. Natuurlijk mogen de ouders ook mee komen. Wel het verzoek om zo veel als mogelijk per fiets of lopend te komen. Meer vrijwilligers zijn natuurlijk welkom! Deze kunnen zich aanmelden bij Roy Winter. Dit is nu echt weer een school voorbeeld hoe Elim is. Komt het niet uit de lengte dan uit de breedte het zal gebeuren en de kinderen zullen er naar uitzien.

Kinderplezierdag 2

Pin It