Pin It

Hollandscheveld - In februari 2018 werd het startsein gegeven voor de aanleg van de rondweg om Hollandscheveld. Donderdag18 april 2019 werd de weg officieel geopend door wethouder Erwin Slomp. Daarmee kregen de inwoners van het dorp eindelijk na bijna een halve eeuw, wat hen al zo vaak was toegezegd. Bij deze het complete videoverslag van de wekelijkse videorubriek Met Koopman op pad van de officiële opening. Het delen van de Koopman op pad video’s wordt gewaardeerd.

Pin It

P2040671Elim – Ondanks de minder goede weersomstandigheden was het vanmorgen gezellig druk op onze jaarmarkt. Het is spijtig dat het weer ons tegen zit, maar we moeten ook vaststellen dat we het de meeste jaren fantastisch hebben wat het weer betreft. Vandaag en morgen zullen over tal van onderwerpen nog foto’s en of video’s van Erna en Leroy worden toegevoegd. Blijf dus kijken. Door te klikken op de bijbejorende foto's opent u het fotoboek.

P2040669

P2040674

Pin It

ADV 6

Pin It

metselaarELIM – Fotowedstrijd rondom de actie “Elim op één te zetten” is deze augustusmaand een item binnen Elim. Iedereen mag meedoen, zeker mensen buiten Elim die ons op 1 willen zetten zijn zeer welkom. Inzenders maken kans op leuke prijzen. Lees hier er alles over. Wacht niet langer maar doe mee en zet Elim op één.

Pin It

jan benjaminsELIM – Fotowedstrijd rondom de actie “Elim op één te zetten” is deze augustusmaand een topper binnen Elim. Iedereen mag meedoen en inzenders maken kans op leuke prijzen. Lees hier er alles over. Wacht niet langer maar doe mee en zet Elim op één. Afgelopen maandag is de bouwvakantie regio Noord begonnen. Wij zijn dit jaar de laatsten. Deze actie biedt daarom ook leuke mogelijkheden om je met het logo Elim op 1 te laten fotograferen op uw vakantiebestemming.

Pin It

Natuur 1ELIM - Doe ook mee en stuur je foto met het logo van Elim op 1 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op een van de leuke prijzen. Iedereen mag meedoen! Samen met de inwoners en bedrijven van Elim zetten we Elim op één. Om deze actie kracht bij te zetten wordt er in de maand augustus een fotowedstrijd georganiseerd. Een deelnemer moet zich dan laten fotograferen met het afgedrukte logo goed zichtbaar in beeld. Ook kan een deelnemer een afdruk meenemen naar zijn of haar vakantiebestemming en je hier laten fotograferen. Alle foto’s worden op www.elim-drenthe.nl gepubliceerd. Je kan hier het logo downloaden. Print het logo en laat je hiermee fotograferen. Mail je foto naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Een onafhankelijke jury zal begin september de winnende foto’s bekend maken. Het gaat dan vooral om de originaliteit.

Adv2

Pin It

Gereformeerde Kerk Elim in brandDe Gereformeerde Kerk in Elim in brand.

Pin It

lunenborg wk 52 2015

Pin It

Culturele Vereniging Elim

CV 2011

Voorzitter:                             H. Schraa 0528-352390

Secr.:                                     H. Mol 0528-352266

Penn.meester CVE:               Lieneke Kroezen 0528-352598

Penn.meester FWE:              Karin Bouwmeester 0528-351000

Algemeen adjunct:                Friso Okken 0528-351144

Ledenadministratie:              Martijn Gruppen 0528-352129

Internet CVE:                        www.elim-drenthe.nl/cv                

Internet FWE:                       www.elim-drenthe.nl/feestweek

Mail CVE:                               Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mail FWE:                              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pin It