Van Open Deur tot Dorpshuis: Een Metamorfose in Elim

ELIM – De transformatie van de oude Open Deur naar een eigentijds, modern dorpshuis is in volle gang. Dit ambitieuze project vraagt om talloze uren vrijwilligerswerk, maar de beloning zal een multifunctioneel dorpshuis zijn dat de gemeenschap van Elim ten goede komt.

Vrijwilligers aan het Werk

Vorige week zaterdag begonnen de stripwerkzaamheden, en vandaag, 19 oktober 2024, werden deze voortgezet. De voortgang is indrukwekkend, zoals te zien is op de foto’s bij dit artikel. De vrijwilligers hebben al een aanzienlijk deel van het werk verzet, en hun inzet verdient alle lof.

Een Blik op de Toekomst

Als alles volgens plan verloopt, zullen de stripwerkzaamheden volgende week zaterdag worden voortgezet. Het uiteindelijke doel is een dorpshuis dat niet alleen modern en functioneel is, maar ook een plek waar de gemeenschap samenkomt voor diverse activiteiten en evenementen.

Dank aan de Vrijwilligers

De inzet van de vrijwilligers is cruciaal voor het succes van dit project. Hun harde werk en toewijding zijn bewonderenswaardig en vormen de ruggengraat van deze transformatie. Zonder hun bijdrage zou dit project niet mogelijk zijn.

Conclusie

De metamorfose van de Open Deur naar een modern dorpshuis is een spannend project dat de gemeenschap van Elim veel te bieden heeft. Met de voortdurende inzet van vrijwilligers en de steun van de gemeenschap, zal dit dorpshuis een waardevolle toevoeging worden aan Elim.