Sneller en beter: De toekomst van Elim

ELIM – Waar het Plaatselijk Belang zich vroeger richtte op zaken als slecht wegdek, defecte verlichting en slecht onderhoud van openbaar groen, is die tijd nu voorbij. Tegenwoordig kijken we naar de toekomst en hoe ons dorp er in 2050 uit zal zien. Wie denkt dat de oude problemen blijven bestaan, heeft het mis.

Ook hiervoor is een oplossing bedacht. Niet langer via het Plaatselijk Belang, maar via een app op je telefoon. Meldingen maken bij de gemeente wordt zo een stuk eenvoudiger en je kunt zelf volgen wat er met je melding gebeurt. Download de BuitenBeter app in de App Store of Google Play Store. https://www.buitenbeter.nl/

Samen bereiken we meer, ook als het gaat om de buitenruimte. Zie je iets dat niet klopt, zoals schade aan wegen, voet- en fietspaden, groenvoorziening, zwerfafval of een omgevallen boom? Maak dan een melding in de BuitenBeter app. In een paar simpele stappen geef je alle benodigde informatie door aan de gemeente.

Jouw melding komt direct bij de gemeente binnen en zij kunnen meteen aan de slag. In de app kun je de status van jouw melding op de voet volgen. Download de app hier: BuitenBeter. Zo helpen we niet alleen het Plaatselijk Belang, maar ook ons dorp. En misschien nog een klein vraagje: Wat als ouderen geen mobiele telefoon of computer hebben?