Prachtige afsluiting van de feestweek in Elim

ELIM – De feestweek in Elim werd traditioneel afgesloten met een kerkdienst, die dit jaar plaatsvond in de kerk aan de Perebomenweg in plaats van de gebruikelijke feesttent. De dienst werd goed bezocht en de aanwezigen genoten zichtbaar van de bijzondere sfeer. Het feestelijke tintje werd versterkt door het uit volle borst gezongen lied ‘Er is kracht in het bloed van het lam’, een lied dat de gelovigen kracht en inspiratie biedt, zelfs na de feestweek.

It Ljochtbeaken, een koor dat zich onderscheidt door zijn unieke sound en interpretatie van bekende christelijke liederen, was ook aanwezig. Hun optreden werd zeer gewaardeerd en de nieuwe klanken van de vertrouwde liederen vielen goed in de smaak bij het publiek. De bijgevoegde filmpjes van de dienst tonen de indrukwekkende prestaties van het koor.

De dienst had als thema “Als je dorst hebt…” en werd geleid door ds. Mark de Jager. De organist, Gert van Der Vinne, zorgde voor de muzikale begeleiding. Het thema van de dienst nodigde de aanwezigen uit om na te denken over hun spirituele dorst en hoe deze te lessen.

De afsluitende kerkdienst was een prachtige manier om de feestweek af te sluiten, met een boodschap die verder reikt dan de festiviteiten zelf. Het was een moment van bezinning, samenzijn en viering van het geloof. Via de PKN Elim site is deze kerkdienst terug te kijken