Een Stralend Bloemencorso in Elim

ELIM – De bloemencorso van 2024 in Elim was een groot succes, mede dankzij het prachtige weer dat de dag sierde. De voorspellingen waren aanvankelijk somber, maar de weergoden waren ons gunstig gezind en trakteerden ons op een stralend zonnetje.

Het corso bestond uit zeven grote wagens en drie kleinere wagens, elk prachtig versierd met een kleurrijke variëteit aan dahlia’s. De creativiteit en het vakmanschap van de deelnemers waren duidelijk zichtbaar in de indrukwekkende ontwerpen die door de straten van Elim trokken.

Hoewel er enkele technische mankementen waren, zoals een lekke band en een motor die het begaf, mocht dit de pret niet drukken. De sfeer bleef uitgelaten en het publiek genoot met volle teugen van het spektakel. De massale opkomst van toeschouwers getuigde van de populariteit van het evenement. Velen gaven aan volgend jaar zeker terug te zullen komen voor zowel de jaarmarkt als het bloemencorso.

Een speciale vermelding gaat uit naar de siertuinvereniging Elim, die wederom een fantastische prestatie heeft geleverd. Hun toewijding en harde werk hebben bijgedragen aan het succes van deze prachtige dag. Het is duidelijk dat het bloemencorso van Elim een geliefde traditie is die nog vele jaren zal voortduren.

Met een grote pluim voor alle betrokkenen kijken we nu al uit naar de editie van volgend jaar! Fotograaf Henk Boer maakte een mooie fotoreportage van dit prachtige corso dat jullie kunnen bekijken door te klikken op de bijbehorende afbeeldingen.