Tijdens de Feestweek Terug in de Tijd: Een Nostalgische Middag 

ELIM – Tijdens de feestweek in Elim werd een bijzondere middag georganiseerd voor alle inwoners, waarbij men terug in de tijd ging. De middag begon met een gezellig samenzijn onder het genot van koffie en thee, waarna de aanwezigen werden meegenomen op een nostalgische reis.

Hetty Hendriks, een bekende persoonlijkheid in Elim, leidde de middag op een ludieke wijze. Met behulp van attributen en gedichten wist zij de aanwezigen te boeien en herinneringen op te halen aan vroeger tijden. Haar verhalen en anekdotes zorgden voor veel herkenning en gelach onder het publiek.

Naast Hetty was er ook een optreden van Chris Hof, een getalenteerde muzikant die al op jonge leeftijd zijn passie voor muziek ontdekte. Chris bracht een gevarieerd repertoire ten gehore, passend bij zijn motto “voor elk wat wils”. Zijn muziek bracht een extra dimensie aan de middag en zorgde voor een feestelijke sfeer.

De middag vond plaats in een bomvolle Open Deur, waar geïnteresseerden samenkwamen om te genieten van deze bijzondere activiteiten. Het was een middag vol gezelligheid, herinneringen en muziek, die de feestweek in Elim nog specialer maakte. De organisatie van de feestweek heeft met deze nostalgische middag wederom bewezen hoe belangrijk het is om als gemeenschap samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap. Door te klikken op de bijbehorende foto’s gaat het fotoboek open!