Houdt Elim het zaterdag droog?

ELIM – Deze week was het weer allesbehalve stabiel. Tijdens de Zeskamp werden we getrakteerd op een flinke hoeveelheid regen, afgewisseld met zonnige momenten en regelmatige buien. Dit roept de vraag op: zullen we zaterdag, tijdens de jaarmarkt en het bloemencorso, droog weer hebben?

Volgens de laatste voorspellingen van de meteorologen lijkt het erop dat we het droog zullen houden. Dit is goed nieuws voor iedereen die uitkijkt naar de festiviteiten. De temperatuur zal echter lager zijn dan we de afgelopen weken gewend waren, dus een extra laagje kleding kan geen kwaad.

Hoewel weersvoorspellingen niet altijd even betrouwbaar zijn, hopen we toch op een droge dag. Een droge dag zou betekenen dat de jaarmarkt en het bloemencorso veel bezoekers naar ons dorp zullen trekken. Het is immers zelden zo druk in Elim als op de zaterdag van de feestweek.

De jaarmarkt en het bloemencorso zijn hoogtepunten van de feestweek en trekken jaarlijks veel bezoekers. De kleurrijke bloemenwagens en de diverse kraampjes zorgen voor een gezellige sfeer in het dorp. Lokale ondernemers en verenigingen presenteren zich op hun best, en er is voor ieder wat wils. Laten we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn en dat we kunnen genieten van een prachtige, droge dag vol festiviteiten. Tot zaterdag in Elim!