Kermis in Elim feestelijk geopend

ELIM – Op dinsdagmiddag 10 september 2024, klokslag 15 uur, werd de kermis in Elim feestelijk geopend. Hoewel de traditie van het oplaten van ballonnen vanwege milieuproblematiek niet meer doorgaat, was de sfeer er niet minder om.

In voorgaande jaren trok de opening een grote menigte kinderen aan, maar dit jaar waren er slechts een handjevol kinderen aanwezig. Deze kinderen poseerden echter met veel enthousiasme voor de fotograaf, wat zorgde voor vrolijke gezichten en een feestelijke start van de kermis. 

De kermis is een geliefd onderdeel van de feestweek in Elim en trekt jaarlijks vele bezoekers. De verwachting is dan ook dat het de komende dagen drukker zal worden. De kermis biedt een breed scala aan attracties en activiteiten voor jong en oud, waardoor het een populaire bestemming is voor gezinnen en vrienden die samen willen genieten van de festiviteiten. 

Met de opening van de kermis is de feestweek in Elim nog meer ingevuld. Bezoekers kunnen zich verheugen op een week vol plezier, muziek, en gezelligheid. De kermis blijft tot en met zaterdag geopend, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan dit feestelijke evenement.