Ontdekhoek Hoogeveen 2024

De Ontdekhoek in de bibliotheek aan de Wilmskade, deze week in Koopman op pad, biedt een unieke kans voor kinderen die deze zomer niet op vakantie gaan. Met een reeks spannende en educatieve activiteiten, opent de Ontdekhoek haar deuren voor twee speciale dagen vol wetenschappelijke ontdekkingen. Kinderen tussen 4 en 12 jaar oud kunnen zich onderdompelen in de wereld van wetenschap en techniek door middel van interactieve proefjes.

Ze leren bijvoorbeeld hoe keien kunnen helpen bij het beheersen van waterstromen of hoe je van aardappelen chips maakt. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar stimuleren ook de nieuwsgierigheid en creativiteit. Deelname is kosteloos, maar vanwege de beperkte beschikbaarheid is het belangrijk om vooraf te reserveren. Dit kan telefonisch of via de website, waar ook meer informatie te vinden is over dit zomerse avontuur. Het is een prachtige gelegenheid voor kinderen om spelenderwijs te leren en een onvergetelijke ervaring op te doen. Deelname is gratis, vooraf aanmelden is een vereiste.

Woensdag 31 juli en woensdag 28 augustus van 9.30 tot 12.30 uur, voor informatie kijk op www.ontdekhoekhoogeveen.nl Kijk deze aflevering om een voorproefje te ervaren.