scelim

Hoofdbestuur SC Elim

Voorzitter: Henk Veld 0528 – 35 26 95 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Marijke Bruinsma 0528 – 85 28 51 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Gert Jonkman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijdsecretaris: Ellen Benjamins Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Technische zaken: Rudy Diphoorn 0528 – 35 10 99 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen: Piet v.d. Weide 0528 – 35 25 69 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kantinezaken: Silvia Benjamins 0528 – 35 25 42 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: http://www.sportclubelim.nl

Jeugdbestuur SC Elim

Voorzitter (a.i): Helma Schraa 0528 – 35 23 90 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: vacant. Penningmeester: Jacqueline Winkel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdcoördinator: Harry Tibben 0528 – 35 26 14 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interne act: Heleen Benjamins 06 – 1142 3500 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen: Lianne Benjamins 06 – 1500 2401 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Martijn Gruppen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LDR001

Locatie: Paardencentrum Diana Boer

Tuindersweg 1 7916 VP Elim        

Secretariaart: Renate Koops- van Born

Brandligtswijk 106 7916 VK Elim

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-10042174/ 06-52642900

 

Wiekenslag

Wiek'nslag is een actieve tennisvereniging met uitstekende faciliteiten. Omdat wij hardcourtbanen hebben, is het mogelijk het gehele jaar te tennissen. Ons tennispark is dan ook het hele jaar geopend. De vereniging is begonnen met enkele tientallen leden. In juli 1994 is het honderdste lid feestelijk binnengehaald.. In de loop der tijd werden er voor de leden steeds meer activiteiten opgezet. Zo zijn er de maandelijkse mixtoernooien, jaarlijkse club kampioenschappen (voor dames, heren en jeugdleden apart) een jaarlijks terugkerend barbecue toernooi (voor eigen leden) en sinds 1994 speelt een team van onze vereniging mee in de districtscompetitie. De vereniging biedt elk jaar de mogelijkheid om tennislessen te nemen. Door te klikken op de bovenstaande afbeelding opent u de site van deze tennisvereniging in Elim. Het bestuur is tijdens de jaarvergadering  als volgt samengesteld:

Penningmeester: A. de Heij-Jonkers  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurs leden: H. Benjamins, A.Kreeft  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sss logo

  • Voorzitter Pricilla de Jong telefoon: 06 45962998
  • Penningmeester Anja Booij telefoon: 0528 351029

De gymnastiekvereniging SSS Elim heeft voor alle leeftijdscategorieën kinderen een gymgroep. De lessen worden gegeven op maandagmiddag en dinsdagavond. Voor de peuters is er op vrijdagmorgen gym en vrijdagavond traint de kleine en grote selectie. Dit is niet het enigste wat gymnastiekvereniging SSS Elim biedt. Naast gymgroepen hebben wij ook nog een stepsgroep. Steps wordt gegeven op
maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Voor info kunt u bellen met één van bovengenoemde telefoonnummers.

elko1

Reeds op 10 mei 1944 werd een korfbalclub in Elim opgericht door meester K. Bakker. De club heet dan nog "Christelijke Sportclub Elim" en bestaat uit 35 leden. De club speelt in het wit/zwart en word getraind door K. Bakker. Hier komt een jaar later ook een voetbalafdeling bij. De korfbalafdeling wordt echter, als de naam al is veranderd in S.C. Elim, afgeschaft. Op 14 juni 1961 word er opnieuw een korfbalvereniging opgericht. Deze vereniging krijgt de naam "Elko", wat staat voor Elimse korfbalclub. De vereniging wordt geleid door Henk Benjamins en Rieks Metselaar. De vereniging stelt zich, ondanks het christelijke karakter open voor de gehele bevolking van Elim. De eerste voorzitter van de vereniging is onderwijzer aan de Hervormde School namelijk F. Houtstra. De functie van wedstrijdsecretaris wordt vervuld door Harm Vos en hij zou dit ook nog vele jaren blijven doen. De eerste trainingen vinden plaats in "De Open Deur". Later werd dit in het gymnastieklokaal gedaan en nog weer later in de sporthal. In het najaar van 1967 komen de kleedkamers bij het veld gereed. Elko is dus een korfbal vereniging die ruim 40 jaar bestaat. De vereniging is inmiddels uitgegroeid tot een vereniging met rond de 170 leden verdeeld over 15 teams van welpen tot recreanten. Kijk ook eens op de website: http://kvelko.nl